Hoe zie jij het kantoor het liefst?

De ontwikkelingen onder het interieur veranderen vaak, er komen nieuwe trend bij. En andere trends zijn opeens verleden tijd. Als je een kantoor inricht wil je dat de basis zo lang mogelijk mee kan gaan. Maar het moet natuurlijk ook weer niet te saai zijn! Daarom raden wij je aan om een expert in te huren die jou op weg helpt. Zo heb je een geweldige basis, die jarenlang meegaat. Maar je hebt wel de mogelijkheid om zo nu en dan wat aan te passen. Hierdoor blijft je kantoor met de trends mee gaan! Wil je meer weten over de inrichting van je kantoor?

Soms wel op het kantoor en soms niet

Door corona is het thuiswerken een nieuw begrip geworden. Vaak is er dan ook de keuze of je thuis wilt werken of toch liever op het kantoor. Thuis heb je bijna alles wat je nodig hebt, en dit moet dan ook te vinden zijn op het kantoor. Zoals  een kantine, een chill plek, verschillende meeting ruimtes en bijvoorbeeld een koffiehoek. Indien je continu vanaf je computer naar de printer moet lopen, zorg dan dat de loopafstand bijvoorbeeld een prettige afstand is. Als je steeds een nieuwe externe schijf in je computer moet doen, houd het kastje met deze schijven dan in je buurt. Dit zijn slechts simpele voorbeelden, maar zo zijn er op kantoor nog talloze grote en kleine zaken waar je rekening mee zou moeten houden.  Daarnaast is het tevens een aanrader om te zorgen voor ergonomische stoelen, tafels en andere meubels. Er gaat urenlang gewerkt worden en je wilt daarbij natuurlijk geen lichamelijke klachten oplopen. 

Katoprojecten

Een partij die wij aanraden om de kantoorinrichting aan uit te besteden is Katoprojecten.nl. Wanneer je kiest voor Kato weet je dat je de inrichting overlaat aan echte specialisten met alle nodige kennis en ervaring. Er kan dan bij de inrichting rekening gehouden worden met alle nodige vlakken. Hierbij kun je denken aan comfort en ergonomie, maar ook aan een overzichtelijk pand met een mooi design aan de binnenkant. Naast dat je lekker moet kunnen werken in je kantoorpand is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat eventuele bezoekers een goede indruk krijgen. Dit kunnen immers potentiële klanten of medewerkers zijn. 

Leave a Comment