Recht op annuleren of omboeken van je trektocht bij Bookatrekking.com tijdens de Corona Crisis.

Wereldwijd voelen mensen de gevolgen van de recente uitbraak van COVID-19 (Coronavirus). Bij Bookatrekking.com zien we een dramatische toename van vragen over de mogelijkheden in het geval dat je plannen zijn veranderd of zullen veranderen als gevolg van deze pandemie op je reisbestemming of thuis. Voor ieders referentie, kun je de voorwaarden voor boekingen bij Bookatrekking.com hier vinden. Het Corona Virus valt onder onze overmachtsclausule, ook wel ‘Force Majeure’ genoemd. Desalniettemin willen we je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Gratis omboeken

Bookatrekking.com werkt met diverse lokale trekkingsmaatschappijen samen die ook geen baat hebben bij annuleringen tijdens deze crisis. Onze oproep naar jou is dan ook: annuleer niet, maar boek om waar mogelijk. Waar mogelijk supporten de lokale trekking maatschappijen jou naar het omboeken op een andere datum zonder meerkosten. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met je lokale trekking maatschappij waar jij geboekt hebt.

85% Refund

Mocht je het volledige bedrag al betaald hebben bij boeken dan heb je ten alle tijde recht op teruggave van 85%. Stuur dan een mailtje naar Bookatrekking.com met je boekingsnummer en wij maken zo snel als mogelijk het geld terug naar je over. Let op! Bij sommige bestemmingen zoals Patagonië en Mount Kinabalu verlies je 100%  van je bedrag omdat de permits en accommodatie non refundable zijn.

Brief van annulering voor je reisverzekering

Dekt je reis- of annuleringsverzekering annulering inzake de Corona crisis zul je waarschijnlijk een brief van Bookatrekking.com nodig hebben voor het indienen van je verzoek. Stuur ons een mailtje met je boekingsnummer en zullen je een brief versturen dat voldoet aan alle eisen.

Voor nu: blijf gezond, let op elkaar en voor dat we het weten beklimmen we weer de Kilimanjaro, doen we de Salkantay Trek in Peru of gaan we op pad voor de Everest Base Camp Trek in Nepal.

Ga terug naar de homepage

Leave a Comment